Kontaktne informacije:

 

 

 

Google maps

 

 

 

TOP montažne hiše Priročnik o gradnji montažne hiše Domači ponudniki montažne gradnje Tuji ponudniki montažne gradnje IKEA

ČIŠČENJE OKEN

 

Kako uspešno umiti in očistiti vaša okna!

Čiščenje oken

Okna velikokrat niso dovolj čista, sploh pa se pozna

njihova umazanija po kakšnem močnem deževju.

 

Takrat se ob direktnih sončnih žarkih na njih vidijo in opazijo

pike, črte in celo ostanki otroških prstnih odtisov.

 

Toda temu morate enkrat narediti konec in to z dovolj

efektivnim ter premišljenim čiščenjem oken.

 

Okna bodo tako odslej naprej lepa, skrivnost tega uspeha pa

si preberite na koncu tega članka o čiščenju oken...

 

 

Kaj morate storiti pred pranjem oken

 

Pripravite si čisto vodo, v katero lahko dodate nekaj kapljic tekočino za pomivanje posode ali razredčenega belega kisa, mehko čistilno gobico, mehko ter suho krpo iz mikrovlaken, brisalec za čiščenje oken ali časopis ter mehke kuhinjske papirnate brisače. Najprej odstranite ves prah in pajčevino okoli okna, rolet in okenskih polic, očistite in operite žaluzije, z vlažno krpo obrišite zunanje in notranje okenske police ter same okenske okvire.


Čiščenje okenskih stekel

 

Potopite gobico v vodo iz milnice ali jih našpricajte z vašim sredstvom za pranje stekla in z gobo gibljite od zgornjega levega kota v obliki črke S, dokler ne končate na spodnjem desnem kotu. Presežek voda, ki curlja po okvirih obrišite z suho krpo.

 

Z ravnimi potezami od vrha navzdol z brisalcem za okna osušite površino okenskih stekel. Po vsakem potegu brisalca ga obrišite s suho krpo, da se na steklu ne bodo poznale proge.

 

Z suho krpo iz mikrovlaken obrišite robe na okenskih okvirjih. Da bi lažje opazili ostanke nečistoč na steklenih površinah, zunanje predele okenskih stekel z brisalcem za čiščenje, potujte od zgoraj navzdol, na notranjih predelih steklenih površin pa ga uporabite v smereh od desne

proti levi.

Čiščenje oken

Efektivna skrivnost uspeha za popolno čiščenje oken


Če želite imeti "transparentna" ali prosojna, okna in popolnoma čisto vašo notranjost doma, uporabite parni čistilnik, s katerim lahko s pomočjo pare, temeljito očistite okna.

Čiščenje oken

 

Ali vam je ta članek všeč?{Vaša povratna informacija nam ga bo pomagala izboljšati}


Facebook

Komentar:

Si želite več neverjetnih idej in nasvetov na temo - OKNA? Preverite jih!

Arow

Okna

Čiščenje oken

Arow

Lesena okna

 
Arow

PVC okna

 
Arow

Strešna okna

 
NOVO! Oglejte si top novice!

 

Kopalnice
KOPALNICE

"Kopalnice in njihov pomen ter uporabnost v stanovanju in hiši se še kar naprej povečuje. Kopalnica je prostor, ki je s časom spremenil svoj namen. "

Kuhinje
KUHINJE

"Kuhinje sodijo med ene najpomembnejše bivalne prostore, z vidika časa in pozornosti, ki ju namenimo pri opremljanju in iskanju idej. "

Otroške sobe
OTROŠKE SOBE

"Otroška soba je tisti prostor za katerega si moramo pri načrtovanju ter urejanju vzeti čas. "

Dnevne sobe
DNEVNE SOBE

"V dnevnih prostorih gostimo prijatelje in goste, zato naj bo takšen prostori po okusu celotne družine saj se bomo v njih le najbolje počutili."

 

Predstavitev podjetja:
Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - Rihter

"Podjetje Rihter d.o.o. je na trgu prisotno že več kot 23 let. S trudom, prizadevnostjo in predanostjo se jim je uspelo prebiti v vrh slovenskih ponudnikov montažnih hiš. "

Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - BrugoR

"Ponujajo vam vrhunske montažne hiše za 520€/m2 z garancijo na konstrukcijsko trajnost objekta, ki znaša 60 let, Vsi materiali so atestirani in EU certificirani. "

Riko hiše
RIKO hiše

"Življenje v naravnem, zdravem okolju je osnovni moto in cilj Riko Hiš, ki ga uresničujejo z vsakim gradnikom in vsakim Rikovim objektom posebej.. "