Kontaktne informacije:

 

 

 

Google maps

 

 

 

TOP montažne hiše Priročnik o gradnji montažne hiše Domači ponudniki montažne gradnje Tuji ponudniki montažne gradnje IKEA

GARAŽE

 

Uporabnost in namen garaže!

Garaže varujejo avto pred dežjem, blatom in krajo, pred dežjem, snegom in vročino. Garaže nam lahko nudijo tudi dodaten prostor za odlaganje, lahko pa jih uporabimo kot majhno delavnico.

Posebej uspešne rešitve so garaže, ki se arhitektonsko in funkcionalno prilagajajo stanovanjskemu oz. bivalnemu objektu. Podaljšek strehe lahko služi za pomožno garažo.

 

GaražaGaražo lahko uporabimo za shranjevanje avtomobilskih pnevmatik, koles in orodja. Če je garaža prostorsko velika in lagodna, se lahko na njenem koncu naredi majhen delovni prostor. Pri samem planiranju je potrebno upoštevati število oken, vtičnic in luči, pa tudi možnost ogrevanja in dostopa do vode.

Oblika strehe zelo vpliva na zunanjo obliko ter izgled garaže. Proizvajalci že gotovih garaž ponujajo različne izvedbe streh, ki se arhitektonsko vklapljajo v obstoječi stanovanjski oz. bivalni objekt.

Pri izboru dvonivojske strehe ali dvokapnice lahko pridobite veliko dodatnega prostora na podstrešju, do katerega lahko vodi premična lestev in tako pridobite dodatno shrambo.

Ravna streha lahko služi kot terasa ali vrt, vendar je treba že med gradnjo upoštevati obtežitev. Pod garažo se vedno najde prostor za izgradnjo kleti ali zbiralnika za deževnico.  

Garaža

Vrata garaže naj bodo primernega izgleda, skladnega s hišo. Poleg tega pa se morajo na lahek način odpirati in zapirati ter imeti primerno ceno. Najvažnejša naloga pa je gotovo zaščita pred vlomom in tatovi.

Garažna vrata na motorni pogon upravljamo s pomočjo ključev, kodirne kartice ali pa s pritiskom na stikalo. Najboljše je daljinsko upravljanje, pri katerem lahko vrata odpremo iz avtomobila. Lahko pa seveda priredimo daljinski upravljavec tako, da odpira in zapira tudi vrata na dvorišče.   

 

 

 

Garaža Garaža Garaža
Garaža Garaže Garaža

Ali vam je ta članek všeč?{Vaša povratna informacija nam ga bo pomagala izboljšati}


Facebook

Komentar:

Si želite več neverjetnih idej in nasvetov na temo - GARAŽE in NADSTREŠKI? Preverite jih!

Arow

Garaže

Montažne garaže

 
Arow

Nadstreški

Garažna vrata

 
NOVO! Oglejte si top novice!

 

Kopalnice
KOPALNICE

"Kopalnice in njihov pomen ter uporabnost v stanovanju in hiši se še kar naprej povečuje. Kopalnica je prostor, ki je s časom spremenil svoj namen. "

Kuhinje
KUHINJE

"Kuhinje sodijo med ene najpomembnejše bivalne prostore, z vidika časa in pozornosti, ki ju namenimo pri opremljanju in iskanju idej. "

Otroške sobe
OTROŠKE SOBE

"Otroška soba je tisti prostor za katerega si moramo pri načrtovanju ter urejanju vzeti čas. "

Dnevne sobe
DNEVNE SOBE

"V dnevnih prostorih gostimo prijatelje in goste, zato naj bo takšen prostori po okusu celotne družine saj se bomo v njih le najbolje počutili."

 

Predstavitev podjetja:
Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - Rihter

"Podjetje Rihter d.o.o. je na trgu prisotno že več kot 23 let. S trudom, prizadevnostjo in predanostjo se jim je uspelo prebiti v vrh slovenskih ponudnikov montažnih hiš. "

Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - BrugoR

"Ponujajo vam vrhunske montažne hiše za 520€/m2 z garancijo na konstrukcijsko trajnost objekta, ki znaša 60 let, Vsi materiali so atestirani in EU certificirani. "

Riko hiše
RIKO hiše

"Življenje v naravnem, zdravem okolju je osnovni moto in cilj Riko Hiš, ki ga uresničujejo z vsakim gradnikom in vsakim Rikovim objektom posebej.. "