Kontaktne informacije:

 

 

 

Google maps

 

 

 

TOP montažne hiše Priročnik o gradnji montažne hiše Domači ponudniki montažne gradnje Tuji ponudniki montažne gradnje IKEA

HIŠA in HIŠE so podoba vašega življenja!

 

Nekaj o hišah!

Hiša v splošnem pomenu, pomeni in se nanaša na zatočišče ali stavbo ter strukturo, ki je stanovanje ali kraj bivanja z ljudmi.

 

Izraz vključuje številne vrste stanovanj družinskih hiš, atrijskih hiš, dvojček hiše itd. V nekaterih kontekstih, "hiša" pomeni isto kot stanovanje, stalno prebivališče, dom, nastanitev.Na začetku smo vselej prepričani, da je stanovanje tisto, kar potrebujemo. Čez čas pa nam postane jasno, da obstaja še neka druga razsežnost, ki se nam zdi čedalje pomembnejša.

Kaj je hiša ali dom, je težko opisati, tudi zato, ker ga odločilno zaznamujejo težko razložljivi vzgibi, samo nam lastne intimne navade, dejanja in odločitve.

Vedno si predstavljamo okolje, v katerem bi želeli živeti, v stiku z naravo, ljudmi in kulturo. Je že res, da nekoga, ki je šele na začetku svoje bivanjske poti, največkrat zanima prostor ustrezne velikosti, za dva ali tri, kolikšni bodo stroški, kakšna je oddaljenost od dela, oskrbe, vrtca ali šole. Vendar pa velikosti doma ne izražamo samo s števili, pač pa merimo tudi ugodje bivanja in lahkost gibanja.

 

Dom je okolje, ki na svoj način rešuje občutek nemira in brezdomnosti stehniziranega sveta. Je postanek, kjer lahko vzpostavimo povezanost z naravo in samim sabo, kjer nam ni treba biti povsod naenkrat, kjer preneha pritisk, ko se lahko osredotočimo na ljudi in stvari, ki so nam blizu, in kjer je okolje, večpomensko in manj dolgočasno. Zato, ko ustvarjamo dom, za kakovost bivanja ne bo dovolj, če bomo zagotovili le ustrezno uporabnost in dosegljivo ceno.

Ko se boste lotili gradnje hiše, oziroma iskanja vašega življenjskega prostora, vam bo marsikaj prihranjeno, če se boste že na samem začetku znali odločiti, ali kupujete stanovanje ali ustvarjate dom.

 

Velikokrat se sprašujemo, marsikatero stvar, ki je povezana s svojo - našo ali kakšno drugo hišo in gradnjo le te.

 

Na portalu MONTAŽNE HIŠE boste seznajeni z uporabnimi nasveti, pa naj si bo to GRADNJA, NAKUP, IZBIRA IN UREJANJE DOMA.

 

Vsekakor se bomo potrudili, da bi v rubrike dodajali vedno sveže vsebine, pri čemer nam lahko pomagate tudi vi. V primeru, da imate zanimiv nasvet in bi želeli, da tudi ostali zvedo zanj, nam ga pošljite preko e-pošte na naslov:

 

E.pošta: info@montazne-hise-on.net

Ali vam je ta članek všeč?{Vaša povratna informacija nam ga bo pomagala izboljšati}


Facebook

Komentar:

Hiše

Hiše

NOVO! Oglejte si top novice!

 

Kopalnice
KOPALNICE

"Kopalnice in njihov pomen ter uporabnost v stanovanju in hiši se še kar naprej povečuje. Kopalnica je prostor, ki je s časom spremenil svoj namen. "

Kuhinje
KUHINJE

"Kuhinje sodijo med ene najpomembnejše bivalne prostore, z vidika časa in pozornosti, ki ju namenimo pri opremljanju in iskanju idej. "

Otroške sobe
OTROŠKE SOBE

"Otroška soba je tisti prostor za katerega si moramo pri načrtovanju ter urejanju vzeti čas. "

Dnevne sobe
DNEVNE SOBE

"V dnevnih prostorih gostimo prijatelje in goste, zato naj bo takšen prostori po okusu celotne družine saj se bomo v njih le najbolje počutili."

 

Predstavitev podjetja:
Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - Rihter

"Podjetje Rihter d.o.o. je na trgu prisotno že več kot 23 let. S trudom, prizadevnostjo in predanostjo se jim je uspelo prebiti v vrh slovenskih ponudnikov montažnih hiš. "

Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - BrugoR

"Ponujajo vam vrhunske montažne hiše za 520€/m2 z garancijo na konstrukcijsko trajnost objekta, ki znaša 60 let, Vsi materiali so atestirani in EU certificirani. "

Riko hiše
RIKO hiše

"Življenje v naravnem, zdravem okolju je osnovni moto in cilj Riko Hiš, ki ga uresničujejo z vsakim gradnikom in vsakim Rikovim objektom posebej.. "