Kontaktne informacije:

 

 

 

Google maps

 

 

 

TOP montažne hiše Priročnik o gradnji montažne hiše Domači ponudniki montažne gradnje Tuji ponudniki montažne gradnje IKEA

 

NAJEM HIŠE

Kaj moramo vedeti pri najemu hiše!

Zavedajte se svojih pravic, ko najamete ali kupite hišo ali stanovanje.

Pripravite si svojo administracijo.
Najboljši način za zmago kot bodoči lastnik se je treba temeljito pripraviti. Da bi dobili konkurenčno prednost pred drugimi prosilci, morate storiti in biti pripravljeni na naslednje, ko se boste srečali z najemodajalcem.

 

Najem hiše

Pripravljeno morate imeti:

vlogo za najem hiše ali stanovanja; pisna napotila v zvezi z najemodajalci; kateri je vaš delodajalec oz. kje ste zaposleni, in trenutno kopijo vašega kreditnega poročila, če ste najeli kredit.

Pregled pogodbe
Pazljivo ter detajlno morate pregledati vse pogoje o najemu, preden se podpišete na zadnjo črto pogodbe. Nakup za najem hiše ali stanovanja, lahko sporazumno vsebuje določbo, - na primer, omejitve za goste, domače živali, načrtovanje sprememb, ali vodenje podjetja doma.

Pridobite vse, kar je v pisni obliki.
Da bi preprečili spore in nesoglasja z vašim najemodajalca, pridobite vse, kar je v pisni obliki. Imejte kopije vseh dopisov in vse kar ste se dogovorili napisano tudi na papirjui.

Zaščitite vašo zasebnost, pravice.
Poleg sporov, ki lahko nastanejo pri najemu ali nakupu hiše so, eden od najpogostejših stvari čustva, katera pa se naj pustijo pri miru.Če ste razumeli vašo pravico do zasebnosti (na primer, obvestila vašega najemodajalca morajo biti napisana pred vstopom, prevzemom), da bo tako lažja njihova zaščita.

Povpraševanje popravila.
Zavedajmo se svojih pravic, kjer bomo živeli. Velika večina najemodajalcev ali prodajalcev mora ponuditi najemniku ali kupcu prostor za bivanje, vključno z ustrezno zaščito pred vremenskimi vplivi, toploto, vodo in elektriko in čistih in očiščenih površin, sanitarnih in strukturno varnih prostorov. Če vaš najem hiše ni v dobrem stanju, imate več možnosti, za odtegljaj del najemnine, za plačilo popravila in odštejete stroške iz svojega najema.

Pogovorite se s svojim najemodajalcem
Naj bo beseda odprta in komunikacijska z vašim najemodajalcem. Če je problem že pri sami komunikacije je velika verjetnost nadaljnih umazanih poslov, ki se odvijao pri sami prodaji ali najemu hiše, stanovanja.

Nakup in zavarovanja
Vaš najemodajalec ima verjetno in tudi mora imeti zavarovalno polico za hišo, ter tako sam nakup ne pomeni tveganja, vaše izgube zaradi kraje ali poškodbe. Zavarovanja najemodajalcev "zajema tudi , če vas obtoži nekdo, ki trdi, da je bila hiša, stanovanje, prostori poškodovano zaradi površnosti pri samem bivanju. Zavarovanje najemodajalcev so "običajno stroški 200 € letno za 150.000€ vrednosti opreme objekta

Zaščitita varščine.
Da bi zaščitili sebe in se izognili nesporazumom, se prepričajte, da je najemna pogodba, jasna, o uporabi in vračilu varščine, vključno z odbitki.

Zaščitite vašo varnost.
Zanimajte se ali je v vaši bližini objekta varno, in kaj lahko pričakujete od vašega najemodajalca glede tega, če ni. Preglejte kopije vseh državnih ali lokalnih zakonov, ki zahtevajo varnostne naprave, kot so zaščita oken in ključavnic.

Najem hiše

Ali vam je ta članek všeč?{Vaša povratna informacija nam ga bo pomagala izboljšati}


Facebook

Komentar:

NOVO! Oglejte si top novice!

 

Kopalnice
KOPALNICE

"Kopalnice in njihov pomen ter uporabnost v stanovanju in hiši se še kar naprej povečuje. Kopalnica je prostor, ki je s časom spremenil svoj namen. "

Kuhinje
KUHINJE

"Kuhinje sodijo med ene najpomembnejše bivalne prostore, z vidika časa in pozornosti, ki ju namenimo pri opremljanju in iskanju idej. "

Otroške sobe
OTROŠKE SOBE

"Otroška soba je tisti prostor za katerega si moramo pri načrtovanju ter urejanju vzeti čas. "

Dnevne sobe
DNEVNE SOBE

"V dnevnih prostorih gostimo prijatelje in goste, zato naj bo takšen prostori po okusu celotne družine saj se bomo v njih le najbolje počutili."

 

Predstavitev podjetja:
Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - Rihter

"Podjetje Rihter d.o.o. je na trgu prisotno že več kot 23 let. S trudom, prizadevnostjo in predanostjo se jim je uspelo prebiti v vrh slovenskih ponudnikov montažnih hiš. "

Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - BrugoR

"Ponujajo vam vrhunske montažne hiše za 520€/m2 z garancijo na konstrukcijsko trajnost objekta, ki znaša 60 let, Vsi materiali so atestirani in EU certificirani. "

Riko hiše
RIKO hiše

"Življenje v naravnem, zdravem okolju je osnovni moto in cilj Riko Hiš, ki ga uresničujejo z vsakim gradnikom in vsakim Rikovim objektom posebej.. "

Solid hiše
Montažne hiše - SOLID

"SOLID hiše so vrhunsko grajene hiše katerim ne primanjkuje idej in kreacij kar se tiče idejnih načrtov in zasnov pri proizvodnji montažnih hiš..."

Wolf hiše
Montažne hiše - WOLF

"Trajnost, odgovornost in verodostojnost so nosilni stebri družbe WOLF HAUS. Rezultat je visoka raven kakovosti ... "

Apollo hiše
Montažne hiše - APOLLO

"Podjetje Apollo gradijo hiše že več desetletij in se lahko pohvalijo z izgradnjo in izdobavo več kot 75.000 montažnih hiš. "

Hanlo hiše
Montažne hiše - HANLO

"Velika izbira, kvaliteta, ugodnosti in drugi dejavniki so tisti parameetri s katerimi se lahko ponašajo HANLO HIŠE"

montažne hiše
Montažne hiše - BOS

"BOS- montažna hiša ni le kraj, kjer se bo vaša družina počutila udobno in uživala življenje, je prav tako varna in vsebuje vašo poglavitno ...."

montažne hiše
Montažne hiše - DAN-WOOD

"Želite zgraditi hišo. Toda zakaj bi se odločite za DAN-WOOD Hiše? Ker so DAN-WOOD hiše sanjske? "

montažne hiše
Montažne hiše - BAUFRITZ

"Gradimo kakovost, ki je impresivna je njihov rek. Kakovosti, v kateri bo prebivalo veliko generacij in bo vedno veselje. ...."

montažne hiše
Montažne hiše - HELMA

"Podjetje Helma Haus gradijo montažne hiše že od leta 1980. Toda zakaj bi se odločite za Helma Montažne Hiše? Razlogov je več...."

 

Okal hiše
Montažne hiše - OKAL

"Gradnja hiše OKAL ponuja veliko možnosti za varčevanje na dolgi rok pri energiji, s čimer drastično znižamo stroške porabe energije. "

Rensh hiše
Montažne hiše - RENSCH

Klasična arhitektura z modernimi detajli narekuje videz modela hiše tipa SUNRISE - proizvajalca RENSCH - HAUSE