Kontaktne informacije:

 

 

 

Google maps

 

PREDSTAVITEV PODJETJA - BrugoR - NIZKOENERGETSKE MONTAŽNE HIŠE

 

 

Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR

Dodatne slike:

Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR

Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR

Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR

Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR

Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR

Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR

 

Podjetje: Brupol dom d.o.o.


Brugor - Nizkoenergetske montažne hiše

Gorazd Polovič

Tel: 064 159 510

Fax:059 051 612

E-mail:info@brugor.si

Telefon Hrvaška: + 385 91 22 33 650

Marketing Brugor e-mail: marketing@brugor.si

Opis podjetja - BrugoR

Montažne hiše - BrugoR

V času, ko sta čas in denar pomembna dejavnika v življenju posameznika, želijo ljudjem približati svoje storitve s tem, da vam ponudijo vrhunsko in kvalitetno izdelavo nizkoenergetskih montažnih hiš po izjemno konkurenči ceni.

 

Vsakomur želijo postaviti objekt, ki mu bo prinašal zadovoljstvo, udobje, toplino in varnost ter v katerem se bo vsak počutil resnično kot doma. Njihova velika želja je, da kupec sodeluje pri sestavi bivalnega prostora ter izrisu objekta, saj so njim prav vaše želje in preference pomembne, s tem pa tudi udobnost vašega bivanja.

 

Ena izmed njihovih konkurenčnih prednosti je tudi prihranek na času. Sama postavitev objekta je enostavna, časovno kratka. Objekt vam lahko postavijo tudi po načelu »montažna hiša na ključ«, kar pomeni, da je postavitev dokončana in vam ni potrebno ničesar več urejati.

Podjetje BrugoR vam obljublja odličen dizajn, vaši hiši pa bodo dali dušo. Hiše prilagajajajo glede na okolje, kjer jo želite postaviti. Tako vam lahko objekt postavijo v samem mestnem središču, v objemu gora, v umirjenem predmestju ali sredi gozda, kjer se boste lahko vsako jutro zbujali ob petju ptičkov in sončnih žarkih skozi krošnje dreves.

Podjetje BrugoR vam ponuja vrhunske nizkoenergetske montažne hiše za 520€/m2 z garancijo na konstrukcijsko trajnost objekta, ki znaša 60 let, saj so vsi material atestirani in EU certificirani.

Cena vključuje celotno postavite in izgradnjo hiše, vse od pritličja do mansarde. Vključuje tudi obrtniška dela kot so vodovodne in elektro inštalacije. Cena vključuje stroške uvoza materiala (transport, carinski davki, carinske in špediterske takse ter pristojbine), prevoz iz tovarne do kraja postavitve, raztovor, nastanitev in delo monterjev, vsi odri ter potrebno orodje za izdelavo.

Domači ponudniki montažne gradnjeTuji ponudniki montažne gradnjeTOP montažne hišePriročnik o gradnji hišeIKEA

Ali vam je ta članek všeč?{Vaša povratna informacija nam ga bo pomagala izboljšati}


Facebook

Komentar:

NOVO! Oglejte si top novice!

 

Kopalnice
KOPALNICE

"Kopalnice in njihov pomen ter uporabnost v stanovanju in hiši se še kar naprej povečuje. Kopalnica je prostor, ki je s časom spremenil svoj namen. "

Kuhinje
KUHINJE

"Kuhinje sodijo med ene najpomembnejše bivalne prostore, z vidika časa in pozornosti, ki ju namenimo pri opremljanju in iskanju idej. "

Otroške sobe
OTROŠKE SOBE

"Otroška soba je tisti prostor za katerega si moramo pri načrtovanju ter urejanju vzeti čas. "

Dnevne sobe
DNEVNE SOBE

"V dnevnih prostorih gostimo prijatelje in goste, zato naj bo takšen prostori po okusu celotne družine saj se bomo v njih le najbolje počutili."

 

Predstavitev podjetja:
Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - Rihter

"Podjetje Rihter d.o.o. je na trgu prisotno že več kot 23 let. S trudom, prizadevnostjo in predanostjo se jim je uspelo prebiti v vrh slovenskih ponudnikov montažnih hiš. "

Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - BrugoR

"Ponujajo vam vrhunske montažne hiše za 520€/m2 z garancijo na konstrukcijsko trajnost objekta, ki znaša 60 let, Vsi materiali so atestirani in EU certificirani. "

Riko hiše
RIKO hiše

"Življenje v naravnem, zdravem okolju je osnovni moto in cilj Riko Hiš, ki ga uresničujejo z vsakim gradnikom in vsakim Rikovim objektom posebej.. "