Kontaktne informacije:

 

 

 

Google maps

 

PREDSTAVITEV PODJETJA - OKAL - HAUS / OKAL - MONTAŽNE HIŠE

 

 

 

montažne hiše

Dodatne slike:

montažne hišemontažne hiše montažne hišemontažne hiše

montažne hiše

 

 

 

 

 

 

Podjetje:


OKAL-HAUS GMBH
55469 Simmern


Tel. 0800-65 254 287
Fax: 0 67 61-96 73-750

Splet: http://www.okal-haus.de/

E-pošta: info@okal.de


Opis podjetja

Gradnja hiše ponuja veliko možnosti za varčevanje na dolgi rok pri energiji, s čimer drastično znižamo stroške porabe energije.

 

OKAL hiše se v zadnjih desetletjih, ukvarjajo z rešitvami, ki omogočajo lastnikom prihraniti denar in hkrati varovati okolje.

Okal hiše so že leta 1973 uvedli OKAL sončno, solarno ogrevanje vode, kar dokazuje, da je podjetje pionir, kar se tiče okolju prijazni gradnji.

 

Z OKAL-Termo pasiv steno je zgrajena in skonstruirana vsaka OKAL montažna hiša, kar je za podjetje že dolgo neki standard.

Stena je zgrajena, dodatno z izolacijo za nizke in ugodne U-vrednosti (toplotna prepustnost), te stene pa je le 0,146 W / (m² K).

Stopnja neodvisnosti od fosilnih goriv, je bistvenega pomena za investitorje montažnih objektov, in je dober argument za ogrevanje kot je napr. sistem geotermalnega ogrevanja s talnim gretjem.

Pri teh sistemih boste prihranili okoli 75 odstotkov običajnih stroškov ogrevanja.


 

Domači ponudniki montažne gradnjeTuji ponudniki montažne gradnjeTOP montažne hišePriročnik o gradnji hišeIKEA

Ali vam je ta članek všeč?{Vaša povratna informacija nam ga bo pomagala izboljšati}


Facebook

Komentar:

NOVO! Oglejte si top novice!

 

Kopalnice
KOPALNICE

"Kopalnice in njihov pomen ter uporabnost v stanovanju in hiši se še kar naprej povečuje. Kopalnica je prostor, ki je s časom spremenil svoj namen. "

Kuhinje
KUHINJE

"Kuhinje sodijo med ene najpomembnejše bivalne prostore, z vidika časa in pozornosti, ki ju namenimo pri opremljanju in iskanju idej. "

Otroške sobe
OTROŠKE SOBE

"Otroška soba je tisti prostor za katerega si moramo pri načrtovanju ter urejanju vzeti čas. "

Dnevne sobe
DNEVNE SOBE

"V dnevnih prostorih gostimo prijatelje in goste, zato naj bo takšen prostori po okusu celotne družine saj se bomo v njih le najbolje počutili."

 

Predstavitev podjetja:
Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - Rihter

"Podjetje Rihter d.o.o. je na trgu prisotno že več kot 23 let. S trudom, prizadevnostjo in predanostjo se jim je uspelo prebiti v vrh slovenskih ponudnikov montažnih hiš. "

Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - BrugoR

"Ponujajo vam vrhunske montažne hiše za 520€/m2 z garancijo na konstrukcijsko trajnost objekta, ki znaša 60 let, Vsi materiali so atestirani in EU certificirani. "

Riko hiše
RIKO hiše

"Življenje v naravnem, zdravem okolju je osnovni moto in cilj Riko Hiš, ki ga uresničujejo z vsakim gradnikom in vsakim Rikovim objektom posebej.. "