Kontaktne informacije:

 

 

 

Google maps

 

PREDSTAVITEV PODJETJA - RIHTER d.o.o.

 

 

Montažne hiše - Rihter

Dodatne slike:

Montažne hiše - Rihter

Montažne hiše - Rihter

Montažne hiše - Rihter

Montažne hiše - Rihter

Montažne hiše - Rihter

Montažne hiše - Rihter

Montažne hiše - Rihter

Montažne hiše - Rihter

Montažne hiše - Rihter

Montažne hiše - Rihter

Montažne hiše - Rihter

 

Podjetje:


RIHTER d.o.o.
Loke 40
SI - 3333 Ljubno ob Savinji
Tel: +386 3 839 04 30            
Fax: +386 3 839 04 31
E-mail: prodaja@rihter.si
Web: www.rihter.si in www.pasiv.si

Opis podjetja - Rihter d.o.o.Riko hiše

Podjetje Rihter d.o.o. je na trgu prisotno že več kot 23 let. S trudom, prizadevnostjo in polno predanostjo se jim je uspelo prebiti v sam vrh slovenskih ponudnikov montažnih hiš.

 

Ker je konkurenca med ponudniki montažnih hiš v Sloveniji zelo visoka, se zavedajo da se morajo za vsakega kupca posebej potruditi. Za njih  si znajo vzeti čas, jim svetovati, predvsem pa se prilagajati njihovim željam. To je največja prednost, ki jo poudarjajo pred konkurenco.

 

Znani so po individualnosti, vsaka montažna hiša, ki jo zgradijo je nekaj posebnega, drugačna oziroma unikatna. 


Njihova dejavnost je gradnja nizkoenergijskih in pasivnih montažnih hiš. Strankam ponujajo  celotno storitev od  projektiranja, pridobitve gradbenega dovoljenja, izdelave temeljne plošče ali kleti do gradnje objekta na ključ.  Predvsem faza projektiranja in pridobitve gradbenega dovoljenja je dolg in zapleten postopek, zato jim s tem prihranijo nemalo časa in skrbi.


V podjetju skrbno spremljajo vse novosti in jih skozi lasten razvoj zelo previdno in premišljeno uvajajo v nove projekte. Vsako noviteto skrbno preverijo preden jo prodajo kupcu. Podjetje Rihter je tehnično zelo razvojno naravnano, zato v hiše vgrajujejo le najbolj dovršene sisteme gradnje.

 

Aktivno spremljajo  pasivno gradnjo, ki je v zadnjih letih zelo napredovala. Pomembno je, da je pasivna hiša dobro zasnovana, zato se že v fazi načrtovanja vključijo ter  prilagajajo individualnim željam njihovih strank. Tako se tudi izognejo kasnejšim prilagajanjem in
spremembam, pasivna hiša pa je zgrajena kakovostno, brez toplotnih mostov.

 

Za namen pasivne gradnje so razvili in certificirali sistem Rihter pasiv, s katerim bodo v  nekaj naslednjih letih lahko njihovim kupcem doma in v tujini zagotavljali najboljšo kvaliteto pasivne gradnje.

 

Poleg zunanjega ovoja zelo aktivno razvijajo tudi sistem strojnih in elektro inštalacij,  katere bistveno pripomorejo k dodatni energetski varčnost in bivalnemu ugodju.

 

Pripravljenih imajo tudi nekaj tipskih hiš in objektov, ki jih lahko v začetni fazi ponudijo tistim, ki še ne vedo točno kakšno hišo bi imeli. Služijo pa lahko tudi kod izhodišče za nadaljnjo načrtovanje hiše.


Osnovni gradbeni material, ki je vgrajen v hiše je les, zato so Rihter hiše zgrajene iz naravnih in okolju prijaznih materialov.  Tako v stanovanjsko okolje vnašajo naraven, zdravju prijazen in prijeten način bivanja.

Domači ponudniki montažne gradnjeTuji ponudniki montažne gradnjeTOP montažne hišePriročnik o gradnji hišeIKEA

Ali vam je ta članek všeč?{Vaša povratna informacija nam ga bo pomagala izboljšati}


Facebook

Komentar:

NOVO! Oglejte si top novice!

 

Kopalnice
KOPALNICE

"Kopalnice in njihov pomen ter uporabnost v stanovanju in hiši se še kar naprej povečuje. Kopalnica je prostor, ki je s časom spremenil svoj namen. "

Kuhinje
KUHINJE

"Kuhinje sodijo med ene najpomembnejše bivalne prostore, z vidika časa in pozornosti, ki ju namenimo pri opremljanju in iskanju idej. "

Otroške sobe
OTROŠKE SOBE

"Otroška soba je tisti prostor za katerega si moramo pri načrtovanju ter urejanju vzeti čas. "

Dnevne sobe
DNEVNE SOBE

"V dnevnih prostorih gostimo prijatelje in goste, zato naj bo takšen prostori po okusu celotne družine saj se bomo v njih le najbolje počutili."

 

Predstavitev podjetja:
Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - Rihter

"Podjetje Rihter d.o.o. je na trgu prisotno že več kot 23 let. S trudom, prizadevnostjo in predanostjo se jim je uspelo prebiti v vrh slovenskih ponudnikov montažnih hiš. "

Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - BrugoR

"Ponujajo vam vrhunske montažne hiše za 520€/m2 z garancijo na konstrukcijsko trajnost objekta, ki znaša 60 let, Vsi materiali so atestirani in EU certificirani. "

Riko hiše
RIKO hiše

"Življenje v naravnem, zdravem okolju je osnovni moto in cilj Riko Hiš, ki ga uresničujejo z vsakim gradnikom in vsakim Rikovim objektom posebej.. "