Kontaktne informacije:

 

 

 

Google maps

 

 

 

TOP montažne hiše Priročnik o gradnji montažne hiše Domači ponudniki montažne gradnje Tuji ponudniki montažne gradnje IKEA

 

PREPROGE IZ RECIKLIRANIH PNEVMATIK

Zanimive ter resnične preproge v vašem domu!

 

Reciklirane preproge

Ste kdaj pomislili na zanimive, odštekane, toda nadvse resnične preproge v vašem domu?


Te preproge za dom so oblikovalska poteza Jasona Amendolara, in vam dajo občutek ter vtis na kanalizacijske pokrove, to pa je prav tisto, kar vam lahko zagotovo popestri dolgočasen vhod.

Lahko se uporabljajo kot pozdravne preproge ali kot preproge pred vhodom, vendar vam ne bo tudi nihče branil če jih boste umestili ali vključili med notranjo opremo hiše ali stanovanja.

Te preproge so izdelane iz recikliranih pnevmatik in se prodajajo na spletu, za vsoto 20 €. Našli smo nakupovalni mesto tukaj. Odtisi in sami pečati na prprogah vključujejo reprodukcije nekaterih svetovno znanih kanalizacijskih mest (smešno, kajne?), kot so Pariz, London, Chicago in tako naprej. Kaj mislite, so res super, res nore ali oboje?

Reciklirane preproge

Reciklirane preproge

Ali vam je ta članek všeč?{Vaša povratna informacija nam ga bo pomagala izboljšati}


Facebook

Komentar:

SORODNI ČLANKI

Arow

Parketi

Barvne preproge in tepihi

Arow

Preproge

Moderne preproge z kristali Swarovski

Arow

Preproge iz recikliranih pnevmatik

Talne obloge iz bambusa

NOVO! Oglejte si top novice!

 

Kopalnice
KOPALNICE

"Kopalnice in njihov pomen ter uporabnost v stanovanju in hiši se še kar naprej povečuje. Kopalnica je prostor, ki je s časom spremenil svoj namen. "

Kuhinje
KUHINJE

"Kuhinje sodijo med ene najpomembnejše bivalne prostore, z vidika časa in pozornosti, ki ju namenimo pri opremljanju in iskanju idej. "

Otroške sobe
OTROŠKE SOBE

"Otroška soba je tisti prostor za katerega si moramo pri načrtovanju ter urejanju vzeti čas. "

Dnevne sobe
DNEVNE SOBE

"V dnevnih prostorih gostimo prijatelje in goste, zato naj bo takšen prostori po okusu celotne družine saj se bomo v njih le najbolje počutili."

 

Predstavitev podjetja:
Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - Rihter

"Podjetje Rihter d.o.o. je na trgu prisotno že več kot 23 let. S trudom, prizadevnostjo in predanostjo se jim je uspelo prebiti v vrh slovenskih ponudnikov montažnih hiš. "

Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - BrugoR

"Ponujajo vam vrhunske montažne hiše za 520€/m2 z garancijo na konstrukcijsko trajnost objekta, ki znaša 60 let, Vsi materiali so atestirani in EU certificirani. "

Riko hiše
RIKO hiše

"Življenje v naravnem, zdravem okolju je osnovni moto in cilj Riko Hiš, ki ga uresničujejo z vsakim gradnikom in vsakim Rikovim objektom posebej.. "