Kontaktne informacije:

 

 

 

Google maps

 

 

 

TOP montažne hiše Priročnik o gradnji montažne hiše Domači ponudniki montažne gradnje Tuji ponudniki montažne gradnje IKEA

SEJEM MEGRA

Mednarodni sejem gradbeništva, gradbenih materialov, obnovljivih virov... !

 

 

V Gornji Radgoni bo letos potekal že 25. mednarodni, sejem gradbeništva MEGRA, ki bo od 28. marca do 1. aprila 2012 kateri se bo poslovno in strokovno razširil s sejmom ENGRA, Mednarodnim sejmom energije in trajnostne gradnje in KOGRA, Mednarodnim sejmom komunale, urejanja okolja in ekologije.

Sejem MEGRA

Sejem MEGRA 2012 bo svojo otvoritev predstavil v torek in sredo, svoj program pa bo vključil tudi v nedeljo.


Trije sočasni sejmi se bodo tako iz različnih vrst uspešno poslovno, komercialno, promocijsko in poslovno povezali s poslovneži, strokovnjaki in najširšim krogom obiskovalcev. Ključne točke vseh treh sejmov bodo gradnja, energetika in sožitje človekovega urbanega prostora z okoljem.

 

Sejem MEGRA bo letos postregel z obilno mednarodno sejemsko razstavo z materiali za gradnjo, toplotnimi izolacijami, gradbeno kemijo, stavbnim pohištvom in elementi, oblogami, sanitarno opremo, ostrešji in kritinami, gradbeno mehanizacijo, opremo in orodji, komunalno opremo in čistilnimi napravami.

 

Predstavljeni bodo tudi obnovljivi in alternativni viri energije, sistemi in oprema za njeno zajemanje in izrabo, oprema za male elektrarne ter financiranje in finančno svetovanje za obnovljive vire energije.

 

Sejem MEGRA se bo v trajnostno prihodnost gradbeništva ponudil z novimi specializiranimi razstavami.

 

Več informacij o sejmu MEGRA >>

 

Vir: Portal MONTAŽNE HIŠE, 22.03.2012

Sejem MEGRA

Ali vam je ta članek všeč?{Vaša povratna informacija nam ga bo pomagala izboljšati}


Facebook

Komentar:

Ste pripravljeni na več neverjetnih idej, nasvetov in zamisli na temo SEJMI? Preverite jih!

Arow

Sejem Dom 2012

Sejem Living Kitchen Show 2011

Sejem pohištva Ambient Ljubljana

Arow

Sejem Dom 2011

Sejem MOS

Sejem MEGRA

NOVO! Oglejte si top novice!

 

Kopalnice
KOPALNICE

"Kopalnice in njihov pomen ter uporabnost v stanovanju in hiši se še kar naprej povečuje. Kopalnica je prostor, ki je s časom spremenil svoj namen. "

Kuhinje
KUHINJE

"Kuhinje sodijo med ene najpomembnejše bivalne prostore, z vidika časa in pozornosti, ki ju namenimo pri opremljanju in iskanju idej. "

Otroške sobe
OTROŠKE SOBE

"Otroška soba je tisti prostor za katerega si moramo pri načrtovanju ter urejanju vzeti čas. "

Dnevne sobe
DNEVNE SOBE

"V dnevnih prostorih gostimo prijatelje in goste, zato naj bo takšen prostori po okusu celotne družine saj se bomo v njih le najbolje počutili."

 

Predstavitev podjetja:
Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - Rihter

"Podjetje Rihter d.o.o. je na trgu prisotno že več kot 23 let. S trudom, prizadevnostjo in predanostjo se jim je uspelo prebiti v vrh slovenskih ponudnikov montažnih hiš. "

Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - BrugoR

"Ponujajo vam vrhunske montažne hiše za 520€/m2 z garancijo na konstrukcijsko trajnost objekta, ki znaša 60 let, Vsi materiali so atestirani in EU certificirani. "

Riko hiše
RIKO hiše

"Življenje v naravnem, zdravem okolju je osnovni moto in cilj Riko Hiš, ki ga uresničujejo z vsakim gradnikom in vsakim Rikovim objektom posebej.. "