Kontaktne informacije:

 

 

 

Google maps

 

 

 

TOP montažne hiše Priročnik o gradnji montažne hiše Domači ponudniki montažne gradnje Tuji ponudniki montažne gradnje IKEA

SPLOŠNI POGOJI UPORABE

Splošni pogoji uporabe spletne strani montazne-hise-on.net in omejitev odgovornosti.

 

 

Pravila uporabe

Uporaba spletnega portala in njegovih storitev je brezplačna, vendar se z uporabo le-tega zavežete, da boste upoštevali pravila, pogoje in opozorila, katera so povezana z uporabo spletnega portala in so navedena v nadaljevanju.

1. Pogoj za uporabo spletnega portala in storitev je, da jamčite, da ne boste uporabljali spletnega portala in njegovih storitev za dejavnosti, ki so v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije ali prepovedane s temi pravili ter drugimi pravili in opozorili objavljenimi na drugih področjih spletnega portala.

2. Dokumenti, slike in vsebine, objavljene na tem spletnem portalu so v lasti lastnika portala ter se v nobenem primeru ne smejo kopirati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene, če za to nimate ustreznega dovoljenja:
- da dobite izrecno dovoljenje od lastnika portala
- da navedete vir in povezavo na portal
- da je hkrati objavljeno ime avtorja izvirnega članka in/ali slike
Prav tako je objava informacij v medijih, ki so bile pridobljene na portalu, dovoljena izključno ob navedbi povezave:

"http://montazne-hise-on.net".


3. Lastnik portala ne daje nobenih zagotovil o primernosti, zanesljivosti, pravočasnosti in točnosti informacij, vsebin, dogodkov ter storitev na portalu.

4. Informacije, vsebine, sporočila in storitve na portalu lahko vsebujejo netočnosti in tipkarske napake. Lastnik portala si pridržuje pravico kadarkoli spremeniti ali popraviti katerokoli informacijo, vsebino, sporočilo ali storitev na portalu in ne odgovarja za morebitne napake na portalu, ki so botrovale vaši napačni osebni, pravni ali finančni odločitvi. Zato se vedno pred uporabo le-teh posvetujte z ustreznim strokovnjakom.

5. Lastnik portala si pridržuje pravico zbiranja anonimnih podatkov o obiskovalcih portala za potrebe statistične obdelave in izboljšanja delovanja portala.

6. V nobenem primeru lastnik portala ni odgovoren za kakršnokoli škodo, posredno ali neposredno, materialno ali imaterialno, nenamerno škodo, vključno z izgubo dobička, uničenjem podatkov, nezmožnostjo uporabe, ki nastane z uporabo portala in njegovih storitev.


7. Lastnik portala: (montazne-hise-on.net), ne odgovarja za to kar uporabniki, ali posamezniki, prispevajo ali posredujejo nam z raznimi članki fotografijami in drugo uporabno vsebino.


8. Lastnik portala si pridržuje pravico kadarkoli spremeniti ta ali katerakoli druga pravila na portalu brez predhodne najave in obrazložitve.

9. Če se z uporabo teh pravil in drugih pravil na ostalih oddelkih tega portala ne strinjate, spletnega portala montazne-hise-on.net ne smete uporabljati!

10. Vse kršitve teh ali katerihkoli pravil, določenih na drugih področjih tega spletnega portala, ste dolžni posredovati preko kontakta.

 

 

Portal: MONTAŽNE HIŠE

Ali vam je ta članek všeč?{Vaša povratna informacija nam ga bo pomagala izboljšati}


Facebook

Komentar:

NOVO! Oglejte si top novice!

 

Kopalnice
KOPALNICE

"Kopalnice in njihov pomen ter uporabnost v stanovanju in hiši se še kar naprej povečuje. Kopalnica je prostor, ki je s časom spremenil svoj namen. "

Kuhinje
KUHINJE

"Kuhinje sodijo med ene najpomembnejše bivalne prostore, z vidika časa in pozornosti, ki ju namenimo pri opremljanju in iskanju idej. "

Otroške sobe
OTROŠKE SOBE

"Otroška soba je tisti prostor za katerega si moramo pri načrtovanju ter urejanju vzeti čas. "

Dnevne sobe
DNEVNE SOBE

"V dnevnih prostorih gostimo prijatelje in goste, zato naj bo takšen prostori po okusu celotne družine saj se bomo v njih le najbolje počutili."

 

Predstavitev podjetja:
Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - Rihter

"Podjetje Rihter d.o.o. je na trgu prisotno že več kot 23 let. S trudom, prizadevnostjo in predanostjo se jim je uspelo prebiti v vrh slovenskih ponudnikov montažnih hiš. "

Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - BrugoR

"Ponujajo vam vrhunske montažne hiše za 520€/m2 z garancijo na konstrukcijsko trajnost objekta, ki znaša 60 let, Vsi materiali so atestirani in EU certificirani. "

Riko hiše
RIKO hiše

"Življenje v naravnem, zdravem okolju je osnovni moto in cilj Riko Hiš, ki ga uresničujejo z vsakim gradnikom in vsakim Rikovim objektom posebej.. "