Kontaktne informacije:

 

 

 

Google maps

 

 

 

TOP montažne hiše Priročnik o gradnji montažne hiše Domači ponudniki montažne gradnje Tuji ponudniki montažne gradnje IKEA

VRTNE HIŠE

 

 

Vrtne hiše ali ute niso namenjene samo za zaščito pred vetrom in vročino temveč tudi družabnim srečanjem družine in prijateljev ter igro otrok.

Če niste ljubitelj bučnih prireditev, je takšno vrtna hiša pravi prostor za intimnost. Zato je arhitektura vrtne hiše prirejena namenu. Takšne hiše so lahko zaprte, odprte ali vsakega malo in deloma skrite v bujnem zelenju in prelepi okolici vašega vrta.

Včasih gradimo male vrtne hiše ali ute ob bazenu, ki jih lahko uporabimo za preoblačenje ali kot skladišče za orodje in vrtno pohištvo, lahko pa imajo tudi prostor za bivanje in skladiščenje stvari ki jih potrebujemo v vsakdanjem življenju!.

Vrtne hiše

Vrtne hiše

za orodje so odlična rešitev, če je vrt ali vinograd oddaljen od hiše, ker lahko v tem primeru služijo, kot skladišče za orodje in ostalo opremo.

Razen orodja, lahko v njih spravite tudi kolesa, sanke, ležalnike, žar...
Odvisno od potreb, se lahko odločite za nekaj večjo vrtno hišo, v kateri bo dnevni prostor in mala kuhinja, prostor za orodje pa je lahko nameščen v zadnjem delu z direktnim izhodom na vrt.


Vrtna hiša

Kakšno vrtno hišo - uto, vikend hišo, vrtno lopo ali nadstrešek si bo kdo postavil, je odvisno seveda predvsem od njegovih želja in potreb. Verjetno pa je, da se vsak odloča na osnovi lastnih spoznanj, ter tako umesti svojo vrtno hišo v okolje, kjer prebivamo!

 

Vrtna hišica

Ali vam je ta članek všeč?{Vaša povratna informacija nam ga bo pomagala izboljšati}


Facebook

Komentar:

Ste pripravljeni na več neverjetnih idej, nasvetov in zamisli? Preverite jih!

Arow

Hiše

Pasivna hiša

Otroški vrtec v Italiji

Arow

Montažne hiše

Solarna pasivna hiša

Vrstne hiše

Arow

Lesene hiše

Moderna pasivna hiša

 
Arow

Skeletne hiše

Vrtne hiše

 
Arow

Ekološke hiše

Inteligentna - pametna hiša

 
Arow

Modularna hiša

Nadstandardne - Luksuzne hiše

 
Arow

Brunarice kot lesene hiše

Hiše na ključ

 
NOVO! Oglejte si top novice!

 

Kopalnice
KOPALNICE

"Kopalnice in njihov pomen ter uporabnost v stanovanju in hiši se še kar naprej povečuje. Kopalnica je prostor, ki je s časom spremenil svoj namen. "

Kuhinje
KUHINJE

"Kuhinje sodijo med ene najpomembnejše bivalne prostore, z vidika časa in pozornosti, ki ju namenimo pri opremljanju in iskanju idej. "

Otroške sobe
OTROŠKE SOBE

"Otroška soba je tisti prostor za katerega si moramo pri načrtovanju ter urejanju vzeti čas. "

Dnevne sobe
DNEVNE SOBE

"V dnevnih prostorih gostimo prijatelje in goste, zato naj bo takšen prostori po okusu celotne družine saj se bomo v njih le najbolje počutili."

 

Predstavitev podjetja:
Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - Rihter

"Podjetje Rihter d.o.o. je na trgu prisotno že več kot 23 let. S trudom, prizadevnostjo in predanostjo se jim je uspelo prebiti v vrh slovenskih ponudnikov montažnih hiš. "

Nizkoenergetske montažne hiše - BrugoR
Montažne hiše - BrugoR

"Ponujajo vam vrhunske montažne hiše za 520€/m2 z garancijo na konstrukcijsko trajnost objekta, ki znaša 60 let, Vsi materiali so atestirani in EU certificirani. "

Riko hiše
RIKO hiše

"Življenje v naravnem, zdravem okolju je osnovni moto in cilj Riko Hiš, ki ga uresničujejo z vsakim gradnikom in vsakim Rikovim objektom posebej.. "